Ознака: здравје

Живот

7 правила за храната кои гарантираат витка линија

Следете ги овие едноставни правила и витката линија ќе ви биде загарантирана. Разновидноста е основа на здравјето Со мало внимание, организација на менито и проучување на рецептите, ќе ви биде […]

Вести

Ни се заканува туберкулоза отпорна на сите лекови

Медицински стручњаци предупредија дека во Јужна Африка се откриени соеви туберкулоза кои се потполно отпорни на најсилните лекови, со што станува речиси неизлечива.Предупредуваат дека, ако не се преземе нешто итно, […]