Ознака: исус

Живот Занимливости

Животот е тежок, но Бог е добар: Овие 6 вистини никогаш не ги заборавајте!

Животот навистина е тежок. За некои, невозможно тежок. Но без оглед со која олуја се соочувате, никогаш не заборавајте дека Бог е добар. Никогаш. Еве неколку посетувања дека Бог е […]

Занимливости

Бог секој ден го слушал мрморењето на еден човек се додека една вечер не одлучил да му одговори!

Си бил некој сиромашен и едноставен човек. Навечер, по заморната работа се враќал дома скршен и нерасположен. Љубоморно ги набљудувал луѓето кои се возеле во автомобилите и си уживале. “Нив […]

Видео

НЕОБИЧЕН ЗАВЕТ! Кога ќе видите кој е младоженецот, ќе ви биде јасно зошто невестата легнала на под!

На ова необично венчавање, невестата своите завети ги разменила пред Бод, а и со него…Имено, невестата е професорка по теологија во Индијана, и цел живот го посветила на црквата, па […]