Ознака: кори

Живот

Не ги фрлајте корите од лимон, банана и јаболко – еве што можете да направите со нив

Речиси во домот на секое семејство, секојдневно остануваат големи количества на остатоци од храна која се разбира не може да се јаде, па токму поради тоа, таа завршува во канта […]