Ознака: мажи

Живот

Мажите кои не можат да направат десет склекови изложени се на поголем ризик од срцев удар

Мажи во средни години кои не можат да направат десет склека одеднаш имаат далеку повисок ризик од срцев удар и други срцеви болести, покажува едно најново истражување. Мажите кои можат […]

Живот

Одложување на родителството: Не се жените кариеристки, туку мажите се себични

Во последно време сѐ повеќе се засилува трендот на замрзнување на јајце-клетки. Британски Daily Mail објави дека бројот на случаи на замрзнување јајце-клетки се зголемил за 400% во периодот од […]

Љубов и секс

Плавуши или бринети? Какви жени преферираат денешните модерни мажи?

Вечната дилема околу тоа какви жени повеќе сакаат мажите се поставува и во денешно време. Затоа, низ годините редовно се спроведуваат истражувања кои следат како се менуваат вкусовите на генерациите, […]

Љубов и секс

Еве што им е поважно на мажите – фудбал или секс?

Многупати се воделе дискусии за тоа што им е поважно на мажите, фудбалот или интимноста со саканата личност. Имено, меѓу испитаните мажи, во шест различни земји – Белгија, Англија, Германија, […]

Видео Инстаграм

Оваа женска е згодна но и таа мора да оди до тоалет, а таму не се влегува(видео)

Ова е едно интересно видео кое ја покажува реалната човечка природа, без разлика на тоа дали сме мажи или жени, дали сме убави или не. Во видеото е прикажана една […]