Ознака: мајка

Вицотека

Мајка и ќерка

Мајката ја советува ќерката: – И добро запамети, со својот иден сопруг не смееш да бидеш интимна пред бракот, разбра!? – Да, само не ми е јасно зошто само со […]

Занимливости

Мајка орално го задоволувала наставникот на нејзиното дете за повисока оцена

Дури откако го задоволила орално човекот кој таа мислела дека е наставник на нејзиното дете, тој и соопштил дека всушност и не предава на тоа оделение. Случајот не беше пријавен […]