Ознака: оглас

Вработување

Аналитичар/ Планер

Atlantic Grupa e една од водечките прехранбени компании во регионот, со палета од познати брендови кои ги држат водечките позиции во нивните категории (Argeta, Cedevita, Multivita, Cockta, Donat Mg, Smoki, Bananica, […]

Вработување

Шеф на продавница

Sport Vision, за потребите на нов продажен салон во Струмица, има потреба од вработување на „Шеф на продавница„. Повеќе на следниов ЛИНК  Sport Vision, за потребите на нов продажен салон во Струмица, […]

Вработување

Џонсон Контролс – Штип ВРАБОТУВА !

-Инженер за квалитет Повеќе на следниов ЛИНК -Координатор во магацин Повеќе на следниов ЛИНК -Оператори за шиење на машина Повеќе на следниов ЛИНК -Асистент на менаџерот за производство Повеќе на […]

Вработување

Монтери на лифтови

За преку 7.000 наши клиенти во Средна Европа ставаме на располагање 80.000 соработници и нудиме иновативни кадровски решенија, флексибилно и динамично повеќе од 20 години. За вработување кај наш клиент во […]

Вработување

Сметководител

КРАФТ ЛОГИСТИК, РЕНОМИРАНА КОМПАНИЈА СО ДЕЈНОСТ ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО И МАЛО објавува оглас за работно ангажирање на Сметководител Повеќе информации на следниов ЛИНК  КРАФТ ЛОГИСТИК, РЕНОМИРАНА КОМПАНИЈА СО ДЕЈНОСТ ТРГОВИЈА НА […]