Ознака: оргазам

Љубов и секс

Сите видови на оргазам

Стручњаците за секс велат дека кај жената постојат повеќе различни начини на доживување оргазам. Според нив, вагиналниот и клиторичниот оргазам се само мал дел од мноштвото начини за достигнување на […]