Ознака: ориз

Кулинарство

Капама

1 кг јагнешко месо со коска, од врат или плешка 500 г исчистен спанаќ 1 врзоп млад кромид 4 чешнина лук 1 мало филџанче ориз 8 лажици масло 1 коцка […]