Ознака: празнување

Вести

Честитка од Џафери по повод Националниот ден на Власите – 23 мај

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска упатуи честитка до припадниците на влашката заедници по повод Националниот ден на Власите – 23 мај. – Етничкиот диверзитет во Република Македонија, верската разноликост, […]