Ознака: Рио

Останати спортови

Македонското знаме се развеа во Рио

Во присуство на дел од македонскиот олимписки тим, амбасадорот на Република Македонија во Бразил Ивица Боцевски и шефот на македонската олимписка делегација Владимир Богоевски во олимпиското село во Рио де […]

Дестинации

5 причини набрзо да го посетите Rio de Janeiro

Rio de Janeiro отсекогаш претставувал една од најпопуларните дестинации во светот. Познатите веќе со децении го ставаат популарниот Cidade Maravilhosa меѓу најомилените места во светот.  Сега, Rio нуди уште повеќе […]