Ознака: Трпана

Вицотека

Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери во спалната…

Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери во спалната:- Што барате овде бе педери?Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери […]

Вицотека

Докторе аман помагај, сите викаат дека ми била многу голема…

Трпана отишла на гинеколог.– Докторе аман помагај, сите викаат дека ми била многу голема.– Ај легни и рашири ги нозете… лелее колкава дундаТрпана отишла на гинеколог.– Докторе аман помагај, сите […]

Вицотека

Трпана ѝ најавува на своја пријателка дека ќе се мажи по четврти пат

Трпана и најавува на своја пријателка дека ќе се мажи по четврти пат.– Тоа е прекрасно, но, извини што прашувам, што стана со твоите претходни мажи.– Првиот изеде отровни печурки […]

Вицотека

Отишла Трпана во месарница и му кажала на касапот да ѝ го даде наголемиот и најдебелиот колбас

Отишла Трпана во месарница и му кажала на касапот да и го даде наголемиот и најдебелиот колбас што го има во месарницата.Отишла Трпана во месарница и му кажала на касапот […]

Вицотека

Трпе и Трпана воделе љубов и одеднаш еден комарец и влегол на жената меѓу нозете…

Веднаш отишле на доктор.– Ништо страшно, рекол докторот. Јас ќе си го намачкам со специјален леплив крем, ќе го ставам еднаш и комарецот ќе се залепи. Така медицината ги решава […]