Ознака: Трпана

Вицотека

Виц: Бон-Тон

Малиот Трпе ја гледа фотографијата на своите родители снимена по првата брачна ноќ и коментира:   – Па добро, тато, каков е ова бон-тон, мама да стои, а ти да […]