Ознака: Трпана

Вицотека

Трпе, помошничката вели дека е бремена!

Трпана: Трпе, помошничката вели  дека е бремена!Трпана: Трпе, помошничката вели  дека е бремена! Лаже, нема доктор што  може да го открие тоа уште на третиот ден!Трпана: Трпе, помошничката вели  дека […]

Вицотека

Докторе, имам проблеми со сексуалниот живот

Отишол Трпе на лекар:– Докторе, имам проблеми со сексуалниот живот.– Аман бе Трпе, кога последен пат спиеше со Трпана?Отишол Трпе на лекар:– Докторе, имам проблеми со сексуалниот живот.– Аман бе […]