Докторе, имам проблеми со сексуалниот живот

Loading...

Отишол Трпе на лекар:– Докторе, имам проблеми со сексуалниот живот.– Аман бе Трпе, кога последен пат спиеше со Трпана?Отишол Трпе на лекар:– Докторе, имам проблеми со сексуалниот живот.– Аман бе Трпе, кога последен пат спиеше со Трпана?– Неам појма докторе.– Еве, тука имаш телефон, јави и се и прашај ја.– Ало, Трпано, кажи ма жити се, кога последен пат се сексавме?– А, со кого тоа разговарам?Отишол Трпе на лекар:– Докторе, имам проблеми со сексуалниот живот.– Аман бе Трпе, кога последен пат спиеше со Трпана?

loading...