Сине, вчера ти ја чистев собата и под креветот ти најдов кондоми…

Loading...

Трпана му вика на малиот Трпе:– Сине, вчера ти ја чистев собата и под креветот ти најдов кондоми…– Фала, бабо!Трпана му вика на малиот Трпе:– Сине, вчера ти ја чистев собата и под креветот ти најдов кондоми…– Фала, бабо!– Сине, зошто ме викаш баба?– Затоа што вчера не можев да ги најдам кондомите!Трпана му вика на малиот Трпе:– Сине, вчера ти ја чистев собата и под креветот ти најдов кондоми…– Фала, бабо!

loading...