Виц: Бон-Тон

Loading...

Малиот Трпе ја гледа фотографијата на своите родители снимена по првата брачна ноќ и коментира:

 

– Па добро, тато, каков е ова бон-тон, мама да стои, а ти да седиш?
Таткото тешко воздивнал и му објаснил:
– Види, сине, по таа ноќ мајка ти не можеше да седне, а јас не можев повеќе да стојам на нозе.

loading...