Ознака: убиство

Црна хроника

Се жртвувала себе си за да ја спаси својата ќерка од нарко-картел

Носејќи ја својата ќерка кон училиштето градоначалничката на мексиканскиот град Tiquicheo, Maria Santos Gorrostieta (36) била пресретната и напданата од група на припадници на нарко-картел со кои неуморната претставничка на […]