Ознака: Цуцуловски

Издвојуваме

Цуцуловски: Македонија станува КУЛА ВАВИЛОНСКА

МАКЕДОНИЈА И КУЛАТА ВАВИЛОНСКА. Интересен е старобиблискиот мит за Кулата Вавилонска. Може да се чита/толкува на повеќе начина. Сe зависи од кој агол/позиција се толкува. Впрочем, познато е дека не […]

Издвојуваме

Цуцуловски: Интересно би било да се чуе дали оние кои се на власт и кои на коџабашиски начин владеат со Собранието и со РМ воопшто

Статус на Цуцуловски за актуелните случувања во Македонија и начинот на владеење на новата власт.Во продолжение во целост го пренесуваме статусот:   ИНТЕРЕСНО БИ БИЛО. Интересно би било да се […]

Вести

Се форсира измислена албанофилија: Професорот Цуцуловски со прецизна анализа за состојбата со Албанците во Македонија и Балканот!

Платформата на Албанските политички партии од Макдонија, поттикната и поддржана од Тирана и Приштина, предизвикуваат низа реакции како кај општата така и кај експертската јавност. Професорот Љубомир Цуцуловски, во својата […]