Ознака: Ѓумбир

Живот

СОК ОД ЃУМБИР: Напиток кој ги топи килограмите и истовремено го јакне имунитетот!

За дополнителна киселкаста нота, на ѓумбировиот сок можете да му додадете и малку лимон. Во неколку наврати истакнавме дека ѓумбирот лечи многу болести: ги ублажува симптомите кај артритис (за намалување на […]