Ознака: јагоди

Живот

Поради оваа грешка, јагодите нѝ уништуваат еден дел од телото

Јагодите се богати со антиоксиданси и се многу важни за здравјето на срцето. Тие содржат витамин Ц, калиум, влакна и мал број на калории. Меѓутоа, нивната прекумерна консумација може да […]

Љубов и секс

Најсилниот афродизијак: Ќе станете „љубовна машина“ кога ќе го изедете ова

Помеѓу двајца луѓе, сексуална привлечност постои или пак воопшто ја нема, но, доколку има, можеме да ја засилите со афродизијаци, и тоа оние од храната. Еве кои намирници можат уапешно […]