Ознака: ЈСП

Вести

Нова линија на ЈСП- еве каде ќе сообраќа број 28!

Почнувајќи од 11.07.2016 год. (понеделник) пробно ќе започне да функционира нова линија 28 на релација „Транспортен центар“ – „Македонско село“, информира ЈСП.Трасата на движење на минибусот ќе биде следнава:Транспортен центар, […]