Ознака: Google

Технологија

(Видео) Најдобрите технолошки реклами: Samsung го исмева Apple

Објавен е список на најгледаните технолошки реклами и видеа на кои доминираат Google и Samsung.  Нема смисол да ја чекаме “следната голема работа”, кога таа работа веќе постои и се […]