Татко и ќерка играле валцер, но по 10 секунди СЀ се сменило!

Традициите и обичаите се нешто што се негува со векови наназад, а таков е и случајот со денешното видео кое ќе ви го прикажеме.Во многу подрачја на Јужна Америка постои традиција 15. роденден на ќерката да се прослави на посебен начин.
Во вечерните часови не смее да се пропушти танц со таткото.
Овие татко и ќерка одлучиле да ги изненадат сите гости. Почнале со традиционален валцер, а потоа…
Погледнете го видеото и споделете со пријателите:Во многу подрачја на Јужна Америка постои традиција 15. роденден на ќерката да се прослави на посебен начин.
Во вечерните часови не смее да

Пронајдете не на следниве мрежи: