Тато бе онаа мојана само инает ми тера…

Татково ќе треба да поработи на карактерот кај неговиот син, бидејќи не ја бива работава…А бре тато, оваа мојава само инает ми тера…
А бре тато, оваа мојава само инает ми тера…

Пронајдете не на следниве мрежи: