Трпе и Трпана во кревет: Расположена ли си за секс?

Loading...

Трпе и Трана разговараат во кревет:Трпе и Трана разговараат во кревет:
Трпе: Расположена ли си за секс?
Трпана поспано му одговара:
– Не можам, уморна сум, а и главата ме боли.
На тоа Трпе и одговара:
– Спиј си ти, јас на телефон разговарам!Трпе и Трана разговараат во кревет:
Трпе: Расположена ли си за секс?
Трпана поспано му одговара:
– Не можам, уморна сум, а

loading...
Loading...