Учителот го прашува Блаже…

Блаже на час…Ставил учителот во чаша со алкохол црв.
Тој веднаш умрел.
Вториот црв го ставил во јајце и нему не му се случило ништо,ужива и го јаде јајцето.
Потоа учителот прашува:
-На што не учи овој пример?
Блаже одговара:
-Мораме да пиеме алкохол зошто црвите ќе ни ги изедат јајцата!Ставил учителот во чаша со алкохол црв.
Тој веднаш умрел.
Вториот црв го ставил во јајце и нему не му се случило ништо,ужива и

Пронајдете не на следниве мрежи: