Уште 150 работници му требаат на Суташ

Loading...

Турската компанија Суташ кој ја купи млекарата Ѕwedmilk ќе почне со производство во мај годинава и тоа на шест категории производи.
За повеќе информации кликнете на следниот линк. Турската компанија Суташ кој ја купи млекарата Ѕwedmilk ќе почне со производство во мај годинава и тоа на шест к

loading...