Видеа кои ќе ги занемат и оние кои не веруваат во духови

Loading...

Погледнете ги следниве видеа кои сигурно ќе ве наежат.
Левитација
Видео кое своевремено беше многу популарно на Јутуб, наводно прикажува Русин кој за време на шетањето со кучете наидува на девојка која во шумата вежба левитација.

 
Обезглавен дух
Дух снимен во едно напуштено училиште, остави многу големо влијаниее на гледачите отколку на децата, судејќи по нивните реакции. Децата за време на посетата на напуштените училници, трчаат наоколу и ѕиркаат во празната училница од каде обезглавениот дух одеднашсе појавува и почнува да оди кон нив. Можеби тие не го гледаат тоа што камерата го забележала…..

Ангел од Џакарта
На безбедносната камера се забележуваат матни и непрепознатливи силуети кои можеме да ги опишеме како манипулација, но тоа што е забележано на плоштадот во Џакарта е нешто посебно

Повреден ангел
Уште еден потенцијален ангел е забележан на снимка, а најверојатно е снимен во Шпанија, Двајца момци тргнале во ноќна потрага по изворот на чудни звуци и по патот нашле пердуви.

Духот од Дизниленд
Можеби од чиста досада, а можеби и навистина посетителите ќе се престрашат да ја посетат опседнатата куќа. Но, еден дух одлучил да се прошета во Дизниленд.

Демони
Видео кое го чувавме за крај затоа што може да се опише како „лажно“, но тоа воопшто нема да ви го намали вниманието да си отидете. Особено аако гледате сами во темна соба. Звуците од позадина и „специјалните ефекти“ ако може така да ги наречеме за полесно да заспиете, се направени многу добро.
Погледнете ги следниве видеа кои сигурно ќе ве наежат.

loading...