Видео: Бегале од него, а кога сфатиле кој е

Loading...

Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата.Не сакаа да седат до него, а неколку секунди подоцна сватиле за кого станува збор.
Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата.
Краток филм кој ќе ве остави без зборови. Животна лекција која ќе ве наведе на размислување.
Погледнете го видеото.

loading...
Loading...