Видео: Битолски баби

Loading...

Постојат неколку видови на баби, ама овие се за Гран При.
Си биле две баби во градот на конзулите и воопшто не биле пијани… :)Постојат неколку видови на баби, ама овие се за Гран При.
Си биле две баби во градот на конзулите и воопшто не биле пијани… 🙂

loading...