ВИДЕО: Чкембарите дивееја после дербито, повредени четворица припадници на ЕБР

Loading...

Вчера, околу 16 часот, по завршувањето на фудбалскиот натпревар помеѓу Пелистер и Вардар, дел од навивачите на домашниот тим почнаа да фрлаат камења кон полициските службеници, поради што полицијата била принудена да интервенира за нарушување на јавниот ред и мир.
 Вчера, околу 16 часот, по завршувањето на фудбалскиот натпревар помеѓу Пелистер и Вардар, дел од навивачите на д

loading...