Видео: Дали се ова најхрабрите и најсилните Македонци?!

Loading...

Овие момци приредија неверојатно шоу во Скопје.Покажаа дека имаат одлична физичка кондиција, уникатна идеја и храброст.
Тие правеа “стој на раце“ на канделабрите, „склекови“ на роговите на скулптурата „Бик“ и уште многу други интересни работи.

Покажаа дека имаат одлична физичка кондиција, уникатна идеја и храброст.
Тие прав

loading...
Loading...