Видео: Џастин Бибер во физичка пресметка со новинарите

Loading...

Младиот а светски познат пејач Џастин Бибер се обиде физички да се пресмета со еден од репортерите. Ова младо момче има голем број фанови но и голем број на луѓе на кои што не им се допаѓа. Репортерот се обиде да го предизвика и вербално го нападна на што тој се обиде физички да му врати. Дали ова момче допрва почна да води скандалозен живот ќе видиме.Младиот а светски познат пејач Џастин Бибер се обиде физички да се пресмета со еден од репортерите. Ова младо момче им

loading...