ВИДЕО: Еве како да ги прикриете акните од вашето лице!

Оддамна сфативме дека шминката навистина прави чуда и тоа, не само што можат да го сменат целосниот наш изглед, туку успешно ги прикриваат акните од лицето!Дваесет и двегодишната Никол Метју објави видеоснимка, која досега ја прегледале над 2 милиони луѓе на Јутјуб.
Во видеоснимката Никол демонстрира како да се прекријат акните на лицето со помош на подлога за шминка. Резултатот е навистина неверојатен. Уште еден доказ дека шминката прави чуда.
Погледнете го видеото:Дваесет и двегодишната Никол Метју објави видеоснимка, која досега ја прегледале над 2 милиони луѓе на Јутјуб.
Во видеоснимката Никол демон

Пронајдете не на следниве мрежи: