Видео: Еве како Жаре го имитира коментаторот Игор Трпески

Иако Игорче се налути малку, сепак Жаре направи вистински хит на интернетот со ова. :)Погледнете го видеото!
Извор: Think.mkПогледнете го видеото!
Извор: Thi

Пронајдете не на следниве мрежи: