Видео: Гевгеличанец го најде лекот против земјотрес

Во утринските емисии очекувано тема на денот се земјотресите, а и граѓаните кои не живеат во главниот град решија да го дадат своето видување за полесно справување со стресот.Па така, еден гевгеличланец се обрати во утинската емисија „Здраво Македонијо“ кај водителот Роберт Јанков кој слушна неочекувано решение како предлог кое ако не друго барем ги насмеа гледачите.
Погледнете:
Па така, еден гевгеличланец се обрати во утинската емисија „Здраво Македонијо“ кај во

Пронајдете не на следниве мрежи: