Видео: Ги ставил двете раце во мала дупка во земјата. Кога ќе видите што извлекол од таму, „ќе паднете од стол“

Loading...

Додека шетал во природа еден човек слушнал необични звуци кои доаѓале од една дупка во земјата…Веруваме дека барем еднаш до сега сте ја прочитале легендарната книга од Луис Керол „Алиса во земјата на чудата“. Приказната зборува за доживувањата на девојчето Алиса, која паѓа низ зајачка дупка во фантастичен свет населен со неверојатни суштества.
Во овој случај не се работи за девојче кое паднало во дупка, туку за нешто сосема друго. Имено, додека шетал во природа еден човек слушнал необични звуци кои доаѓале од една дупка во земјата.
Одлучил да види за што точно се работи, но само после неколку секунди, следува големо изненадување.
Видеото е на следната страна:

Веруваме дека барем еднаш до сега сте ја прочитале легендарната книга од Луис Керол „Алиса во земјата на чудата“. Приказната зборува за

loading...
Loading...