Видео: Го чешкаше коњот по вратот, а потоа се случи нешто што насмеа МИЛИОНИ ЛУЃЕ ширум светот!

Loading...

Мачките сакаат кога ги галите по главата, кучињата сакаат кога ги чешкаат за стомак, но што е со коњите?Сите добро знаеме дека луѓето сакаат да се галат, односно дека на секоја личност на планетава и е потребна нежност. Истата работа е и со животните. Мачките сакаат кога ги галите по главата, кучињата сакаат кога ги чешкаат за стомак, но што е со коњите?
Имено, излезе дека тие ОБОЖАВААТ кога ги чешкате по вратот! Или барем тоа го сака овој коњ…
Погледнете го видеото:

Сите добро знаеме дека луѓето сакаат да се галат, односно дека на секоја личност на планетава и е потребна нежност. Истата работа е и со животните.

loading...
Loading...