ВИДЕО: ГО ЗАБОРАВИ ТЕКСТОТ ПА „ТРЕСНА“ НА ЗЕМЈА

На девојкава дефинитивно не и бил денот!
Погледнете:Девојката имаше совршен завршен настап на сцената! Сепак…крајот го „краси“ делото.Девојката имаше совршен завршен настап на сцената! Сепак…крајот го „краси“ делото.

Пронајдете не на следниве мрежи: