Видео: Гради од бетон-крши се со своите огромни гради!

Сузан Сајкс, 10 години крши работи со своите големи гради.Во 2008 година се појави во американското талент шоу во кое доби негативни гласови од судиите, но тоа го исправија во германската верзија на емисијата.
Како на нејзиниот талент реагираат Французите погледнете во видеото.

 
Во 2008 година се појави во американското талент шоу во кое доби негативни гласови од судиите, но тоа го исправија во германската верзија на емисиј

Пронајдете не на следниве мрежи: