Видео: Хаосот во Битола

Loading...

Погледнете го видеото од судирите помеѓу навивачите и полицијата во Битола. Инцидент во кој беа приведени неколку лица а повредени и неколку припадници на ЕБР.  Судирот започна веднаш по завршувањето на натпреварот Пелистер-Вардар.
 Погледнете го видеото од судирите помеѓу навивачите и полицијата во Битола. Инцидент во кој беа приведени неколку лица

loading...