Видео: ХРАБРОСТ ИЛИ ЛУДОСТ?! Скокна од авион без падобран!

На крајот се заврши според планот, па тој безбедно слета заеднo со уште еден член на екипата.Ретки се оние кои собрале храброст да скокнат од авион со падобран, а овој човек, Тревис Пастрана, го направи тоа без падобран или било каква опрема.
На крајот се заврши според планот, па тој безбедно слета заеднo со уште еден член на екипата.Ретки се оние кои собрале храброст да скокнат од авион со падобран, а овој човек, Тревис Пастрана, го направи тоа без падобран или било каква опрем

Пронајдете не на следниве мрежи: