Видео: Како реагира фетусот во стомакот, кога мајката пуши по 14 цигари дневно?!

Loading...

Со примена на 4Д ултразвук, сакале да дознаат како фетусот во стомакот реагира на мајчиното пушење и по 14 цигари дневно.Дури 20 фотографии ќе го дадат одговорот.
По гримасите на лицето, многу лесно можат да се осетат емоциите налик на стрес и болка.
Авторите на ова истражување се надеваат дека фотографиите ќе ги убеди идните мајки два пати да размислат, пред да се фатат за цигарата и запалката.
Фотографиите погледнете ги во прилогот.

Дури 20 фотографии ќе го дадат одговорот.
По гримасите на лицето, многу лесно можат да се осетат емоциите налик на стрес и болка.
А

loading...
Loading...