Видео: Куче оди како човек

Loading...

Погледнете го ова интересно кутре како шета покрај девојките како да е една од нив. Тоа реши да се прошета исправено низ супер маркетот и да ги насмее присутните. Се надеваме ќе ве насмее и вас.Погледнете го ова интересно кутре како шета покрај девојките како да е една од нив. Тоа реши да се прошета исправено н

loading...