ВИДЕО: Кученца кои едноставно НЕ САКААТ ДА СЕ БАЊААТ

Сакаат да се галат, мазат и да си играат со вас. Но, кога ќе дојде време за бањање, за нив почнува вистинскиот хорор… Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: