Видео: Маријан Ѓорѓиевски се враќа со ново видео „за жените“

Loading...

Познатиот комичар Маријан Ѓорѓиевски се враќа на Stand Up со ново видео посветено „за жените“. 
За повторно да се насмеете со овој одличен комичар, погледнете го неговото најново видео и уживајте! 
 Познатиот комичар Маријан Ѓорѓиевски се враќа на Stand Up со ново видео посветено „за жените“. 

loading...