Видео: На вестите на Сител фатена жена како краде!

Додека се емитуваа вестите на телевизијата Сител во живо, фатена е една жена како краде.Целиот инцидент е фатен на камера, а верувале или не таа краде од контејнер наменет за донации.

 
Погледнете го видеото на следната страна:
 

 
Целиот инцидент е фатен на камера, а верувале или не таа краде од контејнер наменет за донации.

Пронајдете не на следниве мрежи: