Видео: Најбрзото симнување по скали

Loading...

Бебево измисли нов начин за брзо и ефиксано симнување по скали. Можеби тоа е новиот алпинист во семејството.Бебево измисли нов начин за брзо и ефиксано симнување по скали. Можеби тоа е новиот алпинист во семејството.

loading...