Видео: Ватерполо или фудбал !?

Loading...

Погледнете дел од наптреварот што се одигра во Казакстан. Ова е најлошиот терен за фудбал со оглед на тоа дека играчите мораа да го изведуваат корнерот во вода. Едниот дел од теренот е поплавен, па погледнете како изгледаше тоа. Погледнете дел од наптреварот што се одигра во Казакстан. Ова е најлошиот терен за фудбал со оглед на тоа дека играчит

loading...