Видео: Најновиот спот за евровизиската „Империја“ на Есма и Лозано

Loading...

Откако нивната песна, а пред се нивниот спот беше мета на критики од јавноста, Есма и Лозано заедно со Македонската телевизија решија привремено да го тргнат спотот од youtube.
Но, сепак тие направиле неколку корекции и решија да го објават најновиот спот за „Империја“ која ќе не застапува на овогодинешната Евровизија во Шведска.
Што мислите за најновиот спот за „Империја“ на Есма и Лозано? Откако нивната песна, а пред се нивниот спот беше мета на критики од јавноста, Есма и Лозано заедно со Македонската те

loading...